Vandkunst som for eksempel et springvand ud over det sædvanlige fuldender dit hovedkvarter

Da vores virksomhed for nylig rykkede teltpælene op og byggede et splinternyt hovedsæde, valgte vi at tænke ud af boksen og bruge penge på betagende rammer med vandkunst såvel inden for som uden for. Idéerne var adskillige. Det var som følge deraf nødvendigt for min virksomhed at indgå en aftale med en samarbejdspartner, der ikke alene havde viljen til at levere et spejlbassin eller en fontæne. Dertil var det alfa og omega for mig, at den valgte virksomhed ikke bare designede uoriginalt vandplaskeri.

Nu hvor jeg har set det endelige resultat må jeg indrømme, at det er virkelig beundringsværdigt. Vores firmas kontorbygning har nu fået en hall med et flot spejlbassin, som der slutresultatet af grundig rådgivning og en projektstyring, som blev gennemført til tiden. Vores spejlbassin er desuden designet i flere etager, så det går hele vejen op til 7. sal. Vi er med andre ord blevet prydet med et spejlbassin, som uden tvivl vil få masser af roser med på vejen.

Ved indgangspartiet har vi ydermere fået vandkunst så hatten passer. Her er der blevet lavet et af de der interaktive springvand, hvor vandsøjlerne er indstillet til at tage form efter folks bevægelser omkring bassinnet. I midten af springvandet er der stillet en arkitekttegnet fontæne, som der matcher bygningens arkitektur perfekt. I fald jeres virksomhed tillige overvejer at få lavet et springvand eller en anden type vandkunst ud over det sædvanlige, vil vi derfor klart gøre os til talsmænd for vores leverandør.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>