Undergtegnede drømmer om kulturrejser andalusien

Med det henseende at have råd til at komme et stk belysende gennemrejse slider og slæber jeg. Undertegnede går efter flere rejsemål, som eksempel Den kinesiske mur og Nordnorge. Men undertegnede læste undervisning i spansk i gymnasiet og søger derfor at gå igen ned i den kultur og det spanske sprog, så pga dette selekterer jeg særligt kulturrejser {http://www.hjertingrejser.dk/spanien} andalusien {http://www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien}. Størstedelen af kulturrejser ser ud til at være usædvanligt langstrakte, men småtravle jeg har maks 5 uger, forinden turen må gå tilbage og starte på min bachelor. Så kulturrejser andalusien der strækker sig over cirka 4 uger er godt.

Heldigvis er jeg faldet over en dealer af kulturrejser som fikser kulturrejser andalusien på 7 til 4-5 uger. Optimalt til mig. På 4 ugers kulturrejser kan jeg komme lidt ind under huden på de lokale og lære hverdagslivet at kende. Mens det ikke er kulturrejser hen over 3-4 måneder, hvor jeg sgu ska’ betale usandsynligt meget – og evt får hjemve og kan bli’e temmelig ensom. Lidt generte mig er heller ik så virksom til at træffe nye kammerater.

Til mit sind er mindre lange kulturrejser må være upåklagelige. Jeg skal nu til at vedtage valget mellem flere kulturrejser andalusien samt hvad for nogle dage som passer mig bedst, sådan så praktiske mig vender til DK og starte på uddannelsen til sygeplejerske . Eksalterede mig kan ik vente og snakker om kulturrejser med alle jeg møder. Konkret oplever jeg en hel del, som tænker på kulturrejser Andalusien eller Vietnam eller i Indien. Sikke en trend.