Om stempelur og tidsregistrering i tidligere tider og nu

I gamle dage virkede tidsregistrering , danmade.dk, på værksteder og arbejdspladser ved, at arbejderne afleverede såkaldte stempelkort, der ved brug af et stempelur , danmade.dk/produkter/stempelur, blev printet. Idag er sådan en manuel, gammeldags proces ikk længere tidssvarende. Så gøren brug af stempelur til praktisk tidsregistrering foregår via internettet og uret videresender data automatisk til kollegerne i regnskabsafdelingen. Så vidt jeg har hørt kan enhver af medarbejdere fremtrylle hver eneste tidsregistrering og stempelur og efterse, såfremt der er betænkelighed om, hvor meget flex tid en kollega eller du selv er oppe på. Med digital tidsregistrering er der ikke nogen der er blevet forfordelt.

Før i tiden før jeg fik job her, hvor jeg er nu kendte jeg ikke til stempelur og var nødsaget til uden elektroniske hjælpemidler at tjekke min egen tidsregistrering. Det kan måske give uafhængighed, når du på egen hånd holder styr på tidsregistrering uden brug af stempelur. Men jeg er egentligt meget tilfreds med, hvordan vi bruger online automatisk tidsregistrering, for så ska’ jeg ikke uden registrering hen på ugen holde styr på, om jeg er bagud eller foran. Og jeg kan knokle for fuldt tryk mens det digi stempelur holder styr på min tidsregistrering på de tidspunkter i mens jeg drukner i aftenarbejde. Så skal jeg ikke selv få ordnet tidsregistreringen i mens det er sent.