Mine lange morgener bli’r reddet via nyindkøbt havehegn i form af kombineret naturligt raftehegn og praktisk lydhegn

Jeg har faktisk været generet af at leve uden lydhegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn} omkring min bolig. For Med mine døtre logerer yours truly lige ved en dødhamrende befærdet motortrafikvej og jeg er virkelig super irriteret over evig og altid at vågne støjen fra lastbiler og busser. På den baggrund vil jeg have et lydhegn. Bortset fra de støjværn er monteret langs med de larmende amtsveje, så kendte undertegnede ik til lydhegn. Men sådan et lydhegn/havehegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn} kan du tydeligt nok godt skaffe sig som ejer af en grund. Hurra.

Undertegnede vælger mig et lydhegn der ser ud ligesom et raftehegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn}. Jeg synes at det look gi’r et rustikt og naturligt havehegn, der falder godt til husets udseende med en lidt tilgroet have. Et lydhegn kommer i en hvis højde så jeg og døtrene kan undgå udsigten til alle bilerne. Og raftehegnet ser super dejligt ud med sit trælook. Vi bliver fascineret af vores nye havehegn, tøserne og jeg .

Grundens dugfriske havehegn skal have nogle store planter tæt på. Og så har grunden en række birketræer, der samtidig kommer til at give en smule modstand til grundens nye raftehegn. Moi glæder mig til vores nye lydhegn og at kunne sove længe med begrænset støj fra bilerne. Lydhegn I love you, aaah det bliver så godt. Mit projekt havehegn starter med online søgning efter sammenkoblingen af raftehegn og lydhegn fra nu af. Jeg har øje på nogle specifikke havehegn, hvorfor jeg har mulighed for at begynde fra i weekenden.

.