Lidt angående vedligeholdelsesfrit hegn, indkig i vores baghave og udsigt

Nu hvor mig og min kæreste er uprøvede herrer i egen bungalow må vi pludselig til at vedtage sådan noget som komposit hegn og lignende vedligeholdelsesfri hegn. Baghaven ligger umiddelbart ved en offentlig eng og vores have er kun lidt aflukket med roser. Vuet er lækkert, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn] kan folk lure lige i haven. Og manden og jeg have områder baghaven, hvor jeg og ham kan rende omkring najkjole og boxershorts.

Siden min kæreste og jeg rykkede til Haslev er jeg startet på at søge på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Vi har endnu ikke besluttet os for, hvorvidt vi vil have et komposit hegn, men vi vil bestemt gå efter et vedligeholdelsesfrit hegn til haven. Dér er enighed når samtalen falder på vedligeholdesfri muligheder.

Min bror monterede komposit hegn i haven, og han er uhyre begejstret for det. Sådan som jeg har forstået det kan det vælges i flere forskellige størrelser og farver. Hans vedligeholdelsesfrit hegn er mørkegråt, imens jeg og kæresten sandsynligvis ender med at vælge et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Vi kan begge lide det gammeldags, lidt slidte og hyggelige.