I huset har vi meningsforskelle – lagkagefyld og børneunderholdning versus havelåger plus hegnsstolper

Jeg er temmelig irriteret på min mand i øjeblikket. Her i øjeblikket mens undertegnede render og planlægger mindstebarnets børnefødselsdag med sodavand samt valget af lagkafefyld og saft, så lader min mand til ik at kunne overveje noget andet end hegnsstolper - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper, og havelåger - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager, . Ej altså. Ham og jeg ska’ til at have alternere vores lille parks oldnordiske gærde, og det projekt gør at kæresten og mig skal ha’ friske hegnsstolper og at min mand og jeg skal vælge imellem et utal af divergente havelåger. Fint nok, men kunne projekt hegnsstoler ikke liige afvente til børnefødselsdagen, hvor jeg og ham får 27 børnehavebørn på besøg, er fikset? Det er ganske vildt at fikse alene, tænker praktiske jeg.

Så snart børnene er blevet underholdt med underholdning og kirsebærlagkage, så skal min manden og mig i fællesskab købe hegnsstolper og havelåger. Ellers regner undertegnede ikke med, at stressede jeg slipper udenom hans ævl vedrørende hegnsstolper i alu vs. træ, havelåger der har lås og andre haveplaner. Hmm tænke tænke

Personligt har jeg ikk’ overvejet min type i hegnsstolper og havelåger. Havelåger og hegnsstolper har bare været af den kaliber, som stod der, de steder jeg har haft barndomshjem da jeg var barn og ung. Men jeg og manden må gøre os tanker om sådan noget, i dag hvor jeg og ham er husejere. Min mand opdagede flere ræsonnable forhandlere online og han kan ikke beslutte sig for om vi skal vælge hegnsstolper af aluminium eller træ. Jeg er sandsynligvis mest begejstret for træstolperne, meeen hegnsstolper i aluminium er måske mere holdbare? Måske er det bedst?

Jeg og kæresten har snakket hvorvidt vi skal have en højere låge, og i dag har kæresten opdaget forskellige solide havelåger, som oven i købet kommer med Ruko-lås. Det ka’ jeg godt lide, for kæresten og jeg lever for enden af vejen, hvor vi har haft flere indbrud.