Brugbare råd til nye perfekte lamper takkes med glæde

Uhh, mor her har ventet på at få lov til at elaborere om denne dejlige udmelding i evigheder, føles det næsten ligesom. Spændte mig har været så spændt, men nu er alt længe ventet officielt, så I skal selvsagt være blandt de første til at få nyheden fortalt.

Jeg har præcis erhvervet en dejlig bolig, som jeg har ønsket mig i adskillige sæsoner! Enorm er ejendommen såvel som lys, med et praktisk badeværelse plus en altan, som jeg ser frem til at bruge til sommer. Den ting som er tilbage på dette tidspunkt, bliver faktisk en masse lamper , www.lampeguru.dk, , for jeg har snart valgt samtlige af de møbler, som jeg savner. Jeg er klar over, at det faktisk forekommer enormt betydningsfuldt hvilke typer af lamper, som findes i en stue.

I første omgang bør der jo være lamper hvor det bliver praktisk, men man bør ej blot købe de mindst dyre lamper, for de har altså indflydelse på indtrykket af rummet som helhed. Eventuelt 2 House Doctor lamper til at sætte tæt på spisebordet: jeg havde tænkt på, at jeg måske vil anskaffe mig anerkendte lamper til alrummet. I mit køkken vil jeg helst have et par LED spot lamper såvel som lamper neden under køkkenskabene, som lyser direkte ned på køkkenbordet. Til gangen havde jeg altså funderet på en ordentlig lysekrone, som er i stand til at give besøgende et flot indtryk af hjemmet. På toilettet findes der i forvejen flotte lamper, så disse er jeg ej nødsaget til at at udskifte.

Det bør i tillæg hertil betragtes som en praktisk tanke at anskaffe sig et par stående lamper til TV-stuen plus soveværelset, som man f.eks. kan benytte til at læse bøger. Jeg føler mig sikker på, at de pæneste lamper får mulighed for at gøre min bolig mega smuk, oveni at jeg aldrig er nødsaget til at sidde i mørke.

Såååeh, mine trofaste venner..? Kan I bidrage med at vise mig de rigtige lamper til hjemmet? Vil I ikke nok..? Jeg føler mig ikke sikker ved at poste billederne af hjemmet herinde. Hvis det findes nødvendigt, sender yours truly selvfølgelig gerne fotografier af mit køkken over e-mail mod jer. Sæt i gang!