At valg af book standup eller book livemusik – Praktiske mig er ansvarlig for book underholdning ved et bookingbureau

Et par uger siden valgte jeg at være en del af festudvalget for vores vordende store fest på mit job. Siden hen fik jeg pligt til at tage kontakt til et bookingbureau - www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik – der kan fremfinde nogle, som skal forlyste kollegerne i løbet af aftenstunden. I dagtimerne skal vi danse og spille fodbold, men om aftenen står den på ”book underholdning - www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning – ” af af noget ved et bookingbureau. Ikk et let valg.

Når det handler om book underholdning, så lytter jeg til de øvrige personer i festudvalget. En del af de andre går efter book livemusik - www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer – , og andre vælger book standup. Jeg har indbudt de andre stemme på book standup eller book livemusik og guess what. I alt er vi 9 i festgruppen og klart nok ligger der fire stemmer på book standup og fire stemmer på book livemusik. Deraf følgende må jeg selv beslutte til når jeg ringer til vores bookingbureau.

Jeg er imidlertid så svineheldig, at der ikke er nogen bestemt, som der ikk synes der er sjov og spas ved begge valg af book underholdning. Sandsynligvis kommer det an på, hvilke acts det udvalgte bookingbureau beretter der er ledig. Naturligvis tillige hvad det koster med book underholdning af standup i sammenligning med livemusik.